Kiwanis Kinderfeest 19 augustus 2017

Maasstad-Verbandwisselkamer-toekomst

Datum: zaterdag 19 augustus 2017
Tijden: van 13.00 tot 18.00 uur,  vanaf 16.00 uur is er een BBQ voor jong en oud
Locatie: Hockeyclub Leonidas, Toepad 95, 3063 NJ Rotterdam–De Esch (naast Van Gentkazerne)

Kiwanis Club Rotterdam Zuid
Kiwanis Rotterdam Zuid is een jonge club met enthousiastelingen die op een plezierige manier maatschappelijk zinvolle projecten aanpakken. Onder het internationale motto “Serving the Children of the World” hebben wij al een aantal mooie projecten mogen uitvoeren. Bij de keuze van projecten gaat onze speciale aandacht uit naar kinderen in het algemeen en die in de regio Rotterdam in het bijzonder.

Ons goede doel voor 2017:
Patiëntvriendelijke verbandwisselkamers Maasstad Ziekenhuis
Voor dit jaar hebben wij gekozen voor een project dat ons zeer aan het hart ligt: de bouw van nieuwe, patiëntvriendelijke verbandwisselkamers in het Brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis.

In het Brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis worden – 24 uur per dag, 7 dagen per week – patiënten met brandwonden behandeld. Ouders kunnen nu vaak niet bij de behandeling van deze jonge patiëntjes aanwezig zijn vanwege de kleine ruimtes. De nieuwe verbandwisselkamers zijn nodig om de zorg te verbeteren en leed te beperken bij patiënten met ernstige brandwonden. Onderzoek bewijst dat afleiding helpt om pijn en angst te verminderen.
Om deze missie te bereiken wordt geld geworven door diverse fondsenwervingsacties. Met het Kiwanis Kinderfeest leveren wij hier graag een bijdrage aan. http://verbandwisselkamer.nl/

Kiwanis Kinderfeest 2017
Het doel van het Kiwanis Kinderfeest is om, naast jong en oud een leuke en gezellige activiteitenmiddag te bezorgen, zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de bouw van deze verbandwisselkamers.

Er zijn diverse leuke activiteiten voor kinderen van 4 tot 18 jaar, zoals o.a. kijken in een echte brandweerauto, een Djembee workshop, een springkussen, schminken, een beautysalon, Oudhollandse spelletjes, een hockey clinic, enz. Daarnaast is er een loterij met ‘altijd prijs’ en zijn er optredens van een dansgroep en een DJ. De meeste activiteiten zijn overdekt, dus we zijn niet afhankelijk van het weer.

Ook zijn wij een geldwervingsactie gestart via een speciale fondsenwervingspagina: http://www.alvarum.com/kiwanis-rotterdam-zuid
Hierop kan gedoneerd worden van een klein tot groot bedrag door zowel particulieren als bedrijven.

Daarnaast bieden wij bedrijven de mogelijkheid om een sponsorpakket voor het Kiwanis Kinderfeest af te nemen. Zij kunnen kiezen uit 3 sponsorpakketten:
Brons € 100  : Vermelding logo op website Kiwanis
Zilver € 250  : Vermelding logo op website Kiwanis en op de sponsorwand die op de dag zelf bij de BBQ geplaatst zal worden.
Goud € 500  : Vermelding logo op website Kiwanis, op de sponsorwand, op toegangskaarten en een bedrijfsvlag op het hek bij de entree van Hockeyclub Leonidas.

Meer informatie over het Kiwanis Kinderfeest 2017
Kijk op www.kiwanis.nl/rotterdamzuid of neem contact op met één van de leden van Kiwanis Club Rotterdam Zuid.
– Tanja van Sijp, voorzitter Kiwanis Rotterdam Zuid, info@decoreren.nl
– Bernadette Morsink, plv secretaris Kiwanis Rotterdam Zuid, bernadette.t.morsink@gmail.com

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *